Økonomisk overblik

Jeg ved at tallene i dit budget og dit regnskab er mere end bare tal. Sammen fører vi din forretning til succes. Det er dét, jeg brænder for.

De fleste kan i virkeligheden godt lide at være på forkant deres virksomheds økonomiske udvikling, men min erfaring siger mig, at det kan være svært at bevare overblikket i en hektisk hverdag. Du kan få hjælp med at udarbejde dit regnskab, og via min hjælp, få en god indsigt i din økonomi.

Jeg sørger for alt i dit bogholderi og holder dig løbende orienteret om den økonomiske situation. Det betyder at jeg sørger for, at årsregnskabet er tidligt klar til revisoren, så alt er i orden – og du hurtigt har et overblik over sidste års regnskab og nøgletal.

Ud over at dit regnskab skal stå skarpt, er det vigtigt for mig at give dig tryghed i processen. Derfor sørger jeg naturligvis for, at du hele tiden er orienteret omkring, hvordan det står til.

Det kunne fx være på følgende områder:

  • Omsætning
  • Dækningsbidrag på relevante produktgrupper eller forretningsområder
  • Øvrige omkostninger fordelt efter kategori og/eller forretningsområder
  • Ekstra omkostninger i forbindelse med konkrete projekter i virksomheden
  • Virksomhedens samlede lønsomhed
  • Budgetopfølgning og analyse
  • Optimering af lønsomhed

Sammen finder vi ud af, hvad lige præcis du har brug for – og jeg sørger for at forventningsafstemme i forhold til behov og ønsker, når vores samarbejde begynder.

Vil du orienteres ugentligt, månedligt eller hvert kvartal? Jeg ved, at fleksibilitet vejer tungt for mange, og derfor kan det hele lade sig gøre hos mig.

Mit fokus vil være der, hvor behovet er – og sammen finder vi ud af, hvad der er vigtigst for dig i din virksomhed.

Selve bogholderiet vil som oftest indeholde forskellige behov og ligeledes tilpasser jeg arbejdet 100% din virksomhed.

Har du brug for hjælp til regnskabet?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 22 85 05 84 eller via kontaktformularen her på siden.