Bogføring

Få hjælp til bogføringen, så du hele tiden har overblik over din økonomi. Din økonomi bliver lettere at overskue når der bogføres regelmæssigt, og der er orden og system i papirgangen. Du bestemmer, hvorvidt bogføringen skal opdateres ugentligt, hver 14. dag, månedligt eller kvartalsvist.

Det er meget forskelligt hvor ofte og hvor meget, man som virksomhedsejer ønsker at blive involveret i regnskabet. Derfor finder vi sammen ud af, hvad lige præcis du har brug for – og jeg sørger for at forventningsafstemme i forhold til dine behov og ønsker, når vores samarbejde begynder.

Mit fokus vil være der, hvor behovet er – og sammen finder vi ud af, hvad der er vigtigst for dig i din virksomhed.

Det giver mulighed for regnskab og bogholderi på dine præmisser og du betaler kun for de timer jeg bruger. Der er ingen yderligere forpligtelser forbundet hermed.

Selve bogholderiet vil som oftest indeholde forskellige behov og ligeledes tilpasser jeg arbejdet 100% din virksomhed.

Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten, ligesom jeg gør mit ypperste for at effektivisere arbejdsgangen – det sikrer dig både den rigtige pris og garanterer et stykke arbejde, der er mere end i orden.

Jeg har mange års erfaring og sætter system i din økonomi, ser på dine potentialer og hjælper dig i mål med dine ambitioner. Du kan dermed få ro i maven med en erfaren bogholder.

Med mig som din bogholder får du en samarbejdspartner, der bekymrer sig om din økonomi på dine vegne.

Har du brug for hjælp til regnskabet?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 22 85 05 84 eller via kontaktformularen her på siden.